Våre hoteller i Manchester:

Dette er våre samarbeidende hoteller i Manchester. På travle fotballhelger benytter vi også andre 3 stjerners hoteller.

Holiday Inn Express Manchester East
(Vårt hovedhotell i Manchester)

Fasiliteter:

  • Bar/Lounge
  • Restaurant
  • Gratisfrokost
  • Gratisparkering
  • Rullestoltilgang
  • Businesssenter
  • Fitnesssenter

Holiday Inn Express Manchester East ligger i fredfylte omgivelser i nærheten av Debdale Park. Dette hotellet med miljøvennlig profil har restaurant og en bar/salong. Gratis frokost serveres hver morgen. Trådløs Internett-tilgang er tilgjengelig i fellesområdene (tilleggsavgifter tilkommer). Andre fasiliteter er flerspråklig personale, kaffe i lobbyen og gratis aviser i resepsjonen. Gjesteparkering er gratis. Dette hotellet er et røykfritt hotell.

Hotellet ligger i nærheten av City of Manchester stadion, Sport City og Manchester Velodrome. Ikke langt unna ligger også Universitetet i Manchester og Manchester museum, mens Fotballentusiaster er bare en kort kjøretur unna hjemmearenaene til Manchester United og Manchester City.

Manchester International Airport er 15 minutter unna, mens en times kjøretur langs motorveien vil føre deg til Lake District, Blackpool, og Liverpool.

Det er 24-timers busservice inn til sentrum. Her finner du store og små kunstgallerier, inkludert The Tate North, The Lowry ved Salford Quays, City Art Gallery, Manchester Museum og Museum of Science and Industry. Enten du bestemmer deg for å shoppe i The Trafford Centre eller gå på en konsert i MEN Arena, er du alltid velkommen til Holiday Inn Express Manchester East.

De 97 gjesterommene har gratis aviser og kaffetrakter/tekoker. Et utvalg av puter er tilgjengelig. Gjestene kan mot en avgift bruke Internett på rommet via trådløs tilgang med høy hastighet. Rommene har LCD-TV med digital-TV-kanaler. Alle rommene har skrivebord og telefon. Badene har dusj, sminkespeil, hårføner og kostnadsfrie toalettartikler. I tillegg tilbys fasiliteter som strykejern/-brett og telefonvekking på forespørsel.

Holiday Inn Express Salford Quays

Holiday Inn Express Salford Quays ligger i Salford Quays- området, som er et populært utelivsområde omgitt av kanaler, kaier og restauranter. Det er kort vei til Old Trafford fra dette hotellet, som hører til de mest populære blant de som skal på kamp. Hotellet har en trivelig bar.

Britannia Country House

Britannia Country House ligger mellom flyplassen og sentrum og har egen populær henteservice på Manchester flyplass. Hotellet er en favoritt for tallrike internasjonale United-fans som flyr inn for å se laget sitt i aksjon. Her er svømmebasseng og treningssenter. Hotellet har pizzarestaurant, cafe, og indisk restaurant. Bar med lange åpningstider.Grei kollektivtransport til sentrum. Hotellet ligger ikke lenger fra Old Trafford enn flere av sentrumshotellene.

Travelodge Manchester Central

Travelodge Manchester Central ligger i sentrum av Manchester i nærheten av både Victoria og Piccadilly togstasjoner. Det er også kort avstand til Arndale Centre hvis man ønsker muligheten til å shoppe.

Premier Inn Manchester

Premier Inn er en av de største hotellkjedene i Storbritannia med flere hoteller i Manchester, alle med veldig bra standard. Her finnes det også familierom for inntil 4 pers. dersom barna er under 16 år.

Du kan også velge å oppgradere til 4 stjerners standard mot et pristillegg.

Blant det vi da tilbyr er:

Ramada Salford Quays

Ramada Salford Quays ligger rett ved Old Trafford (ca. 5 min å gå) i Salford Quays-området med sine restauranter og sitt uteliv. Hotellet er toppmoderne har bar og italiensk restaurant. Det ligger også i nær det kjente Lowry shopping sentret med sine mange butikker og gode priser, som folk reiser til fra hele Nordvest England for å handle.

Macdonald Townhouse Manchester

Dette hotellet ligger i sentrum av manchester like ved Oxford Road Rail Station. Arndale Shopping Centre og Piccadilly Station er ca. 10 min. unna i gangavstand. Bygningen var tidligere et tekstillager, og har gjennomgått en omfattende oppussing.

Novotel Manchester Centre

Hotellet ligger i sentrum av Manchester i det såkalte Chinatown ikke langt fra Manchester Central. Kort avstand til barer, shopping og teater. Rommene er romslige og utstyrt med TV og kaffe/te-koker.

Arora Hotel

Arora Hotel ligger midt i Manchester sentrum ved Piccadilly og China- town. Hotellet ligger i en gammel fredet bygning fra begynnelsen av 1900- tallet, men er moderne innredet. Stort treningssenter. 24-timers room-service Flere restauranter og barer. Et meget godt sentralt hotell.

Severdigheter/aktiviteter:

Lyme Park
Tatton Park
The Printworks
Evening News
ArenaImperial War Museum
Museum Science & Industry
Opera House & Palace Theater
United Football Stadium and Museum ; Old Trafford