-Med LIVERBIRDS på pub

Tønsberg Liverbirds

Plan B heter utestedet i Tønsberg som ansees som fotballsted nr 1 i byen. Her er også møtestedet for Tønsberg Liverbirds sine 98 medlemmer.

Ja!! Kennet Karlsen, leder i Tønsberg Liverbirds er ganske fornøyd etter at Liverpool tok seieren mot Salzburg

-Her er det alltid god stemning, byens beste pizza og godt øl, kan Kenneth Karlsen, lederen av Tønsberg Liverbirds, fortelle oss. Han er leder av klubben på 2 året, og er en ihuga Liverpool supporter med mange besøk på Anfield bak seg.

PLAN B er også treffsted for andre lags supportere, Liverbirds er det flest av, fulgt av MUFC og Tottenham. Med 6 skjermer innendørs i 2 avdelinger og 4 skjermer utendørs, kan flere kamper vises samtidig. (…som en kuorisitet kan nevnes at den ene avdelingen har kurvet tak, akkurat som i Liverpools «The Cavern»!)

Vi er der når Champions Leaguekampen mot Salzburg går på alle skjermen. I denne kampen var det store forhåpninger og forventninger til den unge Braut Håland’s spill for Salzburg. Når vi spør Kenneth om ikke de kunne «unne» ham ett mål, var svaret kontant:

-Gjerne, men IKKE i DENNE kampen…

Mettet av fotballglede, pizza og øl er vi ganske fornøyd når vi vandrer ut i vinternatten, – så preget av vårt medpublikum til kampen at vi går og nynner på «You Never Walk Alone»…