Ta med jobben til en annerledes firmatur!

For gruppereiser har vi valgt ut 5 spesielle destinasjoner som vi har svært god erfaring med å sende reisende til:

london_flightsLONDON

Enten du vil se eller ikke se Arsenal eller Chelsea, – i denne byen skjer det alltid noe, vi skaffer gjerne billetter til de store konsertene også! Selv om du har vært i London hundre ganger så har byen så mange flere muligheter.   >> 100 ting å gjøre i London

IMGP7576
Fotballmuseet i Manchester har en fantastisk arkitektur. Bemerk at det er GRATIS INNGANG. Ligger like ved Print Works i det mest sentrale av Manchester.

 MANCHESTER

Byen med de to (ofte hevdet)  beste lagene i Premier League. Her kan du oppleve den store magien på Old Trafford eller Etihad, og samtidig få med deg ett fantastisk rikt kulturliv i en by med mye historie, og som etter en massiv rehabilitering fremstår som ett arkitektonisk paradis. Og med shoppingmuligheter som nesten overgår London!

>>Gode forslag til hva du kan gjøre i Manchester

 

 

newstand
Anfield har hatt en oppgradering med 8500 nye plasser på seksjonen som kalles «MAIN STAND» – nå er total kapasitet 54.000 publikummere.

 

LIVERPOOL

Nå som LFC topper tabellen er det veldig «hot» å komme seg dit!

 

Liverpool FC-fans er kjent for å være mer intensive enn andre klubbers fans, det merkes godt på Anfield, og man trenger ikke være fotballfanatiker selv for å glede seg over den spesielle stemningen der!
Av 2 store ting man ellers MÅ ha med seg, er Albert Dock, – og selvsagt Beatles! Det gir en spesiell følelse av å være på The Cavern, men dette er bare «toppen av isberget»…  Her kan du se en del av det store mangfoldet denne havnebyen har >> The best of Liverpool

BARCELONA

Rambla, Picassomuseet, Juan Miro, Camp Nou: Alle arenaer hvor man kan studere god kunst! Stemningen på Barcelonas hjemmestadion Camp Nou er noe av det mest intense man kan oppleve. Barcelona har ett fantastisk tilbud, se feks på anbefalingene til  LONELY PLANET.

plazadelsol-300x200
Plaza Del Sol, blir ofte kalt hjertet av Madrid, som også blir kalt hjertet av Spania. (…du kan bruke en hel kveld på bare å oppleve stemningen rundt denne plassen!)

MADRID

Real Madrid har vært i søkelyset lenge, og mange har hatt store forventninger til en norsk unggutt som har vært signet til klubben, selv om hans situasjon for tiden er uavklart.

Madrid er Spanias pulserende hjerte, midt i landets sentrum. Det er en by som fanger opp den absolutte essensen av alt som er spansk, og den gjør det bedre enn noe annet sted!

Du vil føle deg hjemme her bare et par timer etter at du har landet. Du kan spise tapas, smake på sangria, se på tyrefekting, føle den ekte spanske stemningen… eller bare omgås Los Madrileños.

TA KONTAKT

Vi hjelper deg gjerne med å arrangere tur! Ta kontakt med oss på tlf 48025190 – eller send oss en E-post: post@fotballreiser.no – eller aller helst: >> Fyll ut dette skjemaet

 

Vi var 3 familier som reiste samlet til Manchester, – en blanding av 6 voksne og 5 barn/ungdommer.  Noen av oss United-fans, andre fotballhatere.  Og shoppinggærne damer… Takket være det fleksible opplegget og gode råd fra Fotballreisers ansatte så fikk vi alle en fantastisk langhelg!

 

Lagre

Lagre