Rrealmadrideal Madrid Club de Fútbol er en spansk fotballklubb som spiller i La Liga.  De holder til i Madrid, Spania.  Klubben ble stiftet i 1902. (Wikipedia)
Det er det mest suksessfulle laget i spansk fotball, og ble kåret av FIFA som den mest suksessrike klubben i det 20. århundre, etter å ha vunnet 32 La Liga-titler (rekord), 17 spanske «Copa del Rey» cuper, 10 UEFA Champions Leagues (rekord), 2 UEFA Cup, en UEFA Supercup, og 3 Intercontinental Cup.

Real Madrids opprinnelse går tilbake til da fotball ble introdusert til Madrid fra akademikere og studenter i Institución Libre de enseñanza, som inkluderte flere Oxbridge kandidater. De grunnla Football Club Sky i 1897, spiller på søndag morgen på Moncloa. Den delt i to klubber i 1900: New Foot-Ball Club de Madrid og Español de Madrid. Den siste klubben delt igjen i 1902, resulterte i dannelsen av Real Madrid Football Club den 6 mars 1902. Tre år etter grunnleggelsen, i 1905, vant Madrid FC sin første tittel etter å ha slått Athletic Bilbao i den spanske cupfinalen.

ronaldo_lite

Billetter til Real Madrids kamper
kan bestilles på www.fotballreiser.no