«-Tusen hjertelig takk for en fantastisk kundeservice! «

Hver uke sender vi mange fotballinteresserte til fotballkamper i England og Spania.

Vi bestreber oss til å gjøre alle våre reisende fornøyde, og vi får stadig vekk hyggelige tilbakemeldinger på at de reisende har hatt fine turer, ikke minst merker vi det på alle de reisende som kommer tilbake og tilbake til oss. Da vet vi at vi gjør ting riktig.

Her gjengir vi noen flere, etter tillatelse fra de reisende:

Er kommet hjem fra Liverpool etter nok en reise lagt opp av dere
Ønsker å gi tilbakemelding, meget fornøyd med hotell og kampbilletter!!!
Første gang i Liverpool by – tidligere bare vært på stadion og togstasjon – bodd i London. Liverpool som by var en meget positiv opplevelse.
Så tusen takk nok en gang – dere LEVERER ALLTID!!
Det går nok ikke lenge før jeg kontakter dere igjen 😊

Mvh

Morten Eliassen

 

Tusen hjertelig takk for en fantastisk kundeservice! Er kjempefornøyd og håper dere får et supert år! Kommer til å anbefale dere på det sterkeste og det gledes til turen vi skal ta når barnet er kommet og hverdagen er litt mer normal.       

Takk igjen! Mvh Vegar Mehus og Ida Vesterheim

liverp_nyttaar1

 

Hei der.

Vil bare gi tilbakemelding på en fantastisk tur for far og sønn Leicester-Manchester City 101216. Hadde et flott opphold på Hotell Mercury og det ble litt av en kamp med 4-2 til Leicester og med gode kampbiletter ble dette et minne for livet!.
Mvh Sten Glenn Håberg

 

Hei
Jeg vil gjerne gi en tilbakemelding etter fotballturen til London og kampen Arsenal – Stoke.
Vi var alle meget fornøyde. Flott kamp og fine tribuneplasser. Hotellet hadde ikke verdens beste standard, men rommene var rene og betjeningen serviceminded. Det var det viktigste. Oppholdet var alt i alt vellykket.
På vegne av oss alle fem takker jeg Fotballreiser for en fin opplevelse.
Vennlig hilsen
Terje Nygaard
(24. sept.)
Vil bare få takke for den fantastiske turen til liverpool. Nydelig hotell, fantastisk kamp med kjempefin opplevelse foran under og etter kampen. Det hadde selvfølgelig ingen ting å si at det var et fantastsk vær, som gjorde oppholdet veldig flott. Takk igjen, og vil bruke dere også ved en senere anledning.
Mvh Arve Sæther
Vi takker for disse varme ord, og inviterer dere alle til å reise med oss! Kampoversikter finnes på, og bestilling gjøres gjennom vår hovedside på www.fotballreiser.no

Har du en god reisehistorie, eller masse gode bilder?  >>Les mer…

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre