Hoteller

I Liverpool benytter vi følgende hoteller

PREMIER INN LIVERPOOL (WEST DERBY)

Dette hotellet er det av våre hoteller som ligger nærmest Anfield Road. Det er populært blant fans som vil bo nærmere til banen enn til sentrum. Beefeater Restaurant & Pub ligger vegg-i-vegg med hotellet og er et populært sted å avslutte kvelden. Hotellet ligger i byen i et trygt strøk, kun ca. 8 min med taxi fra Liverpool Station (Lime Street).

THE LINER HOTEL

The Liner ligger midt i Liverpool sentrum med gangavstand til barer, restauranter og nattklubber. Det er et såkalt tema- hotell og temaet er Liverpools stolte tradisjon som sjøfartsby. Rommene kalles kabiner og restaurantene påkaller også oppmerksomheten med maritime navn som Seven Seas Brasserie som er Liverpools mest kjente fiskerestaurant.

TRAVELODGE LIVERPOOL

Bo i sentrum av Liverpool med kort avstand til en mengde butikker og museer, bl.a. Liverpool One shoppingsenter, Merseyside Maritime museum, The Beatles Story og The Tate Liverpool.

JURYS INN LIVERPOOL

Dette kan regnes som et 4* hotell, men hotellet selv har valgt å klassifisere seg som 3* da de også ønsker firmakunder, og disse har ofte ikke lov til å booke 4*. Denne må bookes tidlig da prisene går opp jo nærmere innsjekk.

Hotellet ligger ved Kings Dock ca. 5 min. gangavstand fra sentrum. Rommene er lyse og moderne med flatskjerm-TV og romslig bad. Du finner også restaurant, bar/lounge og kaffebar på hotellet.

 

Disse hotellene er hovedhotellene våre i Liverpool. På dager med mange reisende og populære kamper benyttes flere andre trestjerner hoteller. Mot pristillegg tilbyr vi følgende 4 stjerners hoteller:

 

THISTLE LIVERPOOL CITY CENTRE, ATLANTIC TOWERS

Hotellet ligger vendt mot kaien og gir utsikt over elven Mersey. James Street og Moorfilelds stasjon ligger 5 min. gange unna, og Albert Dock og Livepool One shoppingsenter 10 min. Rommene har klimaanlegg, LCD-TV og eget bad. Hotellets restaurant byr på britisk og europeisk mat, og her en fantastisk utsikt over sjøen.

HOTEL INDIGO LIVERPOOL

Dette unike hotellet ligger 5 min. kjøretur fra Liverpool Lime Street og bare 5 min. gangavstand til sentrum. Det er et trendy hotell med restaurant, bar og gratis WiFi. Bygningen og rommene er inspirert av Liverpools historie og kultur. Et lekent interiør gjenspeiler den tidligere bomullsindustrien som lå her. Rommene er fargerike, og er utstyrt med store senger og LCD TV.

ROSCOE HOUSE HOTEL

Ligger i Liverpool City Centre, er Roscoe House det perfekte stedet å oppleve Liverpool og dens omgivelser. Herfra kan gjestene nyte lett tilgang til alt den livlige byen har å tilby. Med byens viktigste attraksjoner som Unity Theatre, Philharmonic Hall Liverpool, Everyman Theatre innen nær rekkevidde, vil besøkende til hotellet bare elsker sin beliggenhet. Ved å tilby sine gjester førsteklasses tjenester og et bredt spekter av fasilitete er Roscoe House forpliktet til å sikre at ditt opphold blir så komfortabelt som mulig. Wi-Fi i fellesområder, flyplasstransport, familierom, turer for å sikre våre gjester den beste komfort.

HEYWOOD HOUSE

Hotellet ligger i sentrum, 10 min. unna Liverpool One og 15 min. unna Merseyside Maritime Museum, Tate Liverpool og Beatles Story. Både Albert Dock og St. James Street Rail Station er 2 min. gange unna. Bygningen er restaurert fra det som opprinnelig var Liverpools første bank. De moderne rommene har en klassisk, elegant stil.

BRIDGESTREET AT LIVERPOOL ONE

Dette er et leilighetshotell som ligger i Liverpool One i sentrum. Leilighetene har stue med TV/DVD, fullt utstyrt kjøkken og moderne bad. Velg mellom leiligheter med 1, 2 eller 3 soverom. Flott utsikt over byen og Waterfront. Underholdning og shopping finnes rett utenfor døra. Resepsjonen er åpen hele døgnet.

Disse 4 * hotellene er hovedhotellene våre i Liverpool. På dager med mange reisende og populære kamper benyttes andre firestjerners hoteller.

Transport til Liverpool.

Dersom dere lander i Manchester anbefaler vi at dere tar tog fra flyplassen til Manchester sentrum, deretter tog til Liverpool Lime Street. Dere kan også ta taxi direkte til hotellet.

Puber/Barer Liverpool

Flanagans Apple

Adresse: 18 Mathew Street, Liverpool.

Veldig populær irsk pub med live musikk. Her kan dere møte mange nordmenn på fotballtur som bruker å denne veldig  populære puben som sitt stamsted.

The Pump House

Adresse: The Colonnades, Albert Dock, Liverpool, Brygge området.

Her er det LIV !Ny og moderne to etasjers bar i det populære Albert Dock-området. Uteservering når været tillater det . Meget bra kjøkken som serverer gode lunsjer og middager til en meget hyggelig pris.

The White Star

Adresse: 2-4 Rainford Gardens, Liverpool

En meget tradisjonsrik engelsk pub med godt utvalg. Sender alt av fotball på storskjerm med Sky Sports.http://www.thewhitestar.co.uk/

Aldo’s Place

Adresse: 38-40 Victoria Street, Liverpool

Veldig mange turister går hit, kansje litt for mange irer for oss Nordmenn. Utestedet til John Aldridge

Restauranter

Café Sports England («Carraghers»)

Adresse: 42/44 Stanley Street.

Jamie Carragher er deleier, og stikker selv innom ved en rekke anledninger. Sportslig atmosfære, plasmaskjermer, god mat samt hyggelig service gjør dette til et meget populært sted. Bordbestilling anbefales. http://www.cafesportsengland.com/

Gusto Restaurant and Bar

Adresse: Albert Dock, Liverpool, Havne området.

Italiensk restaurant med meget god mat, en meget stilig sådan, her er det lurt å bestille på forhånd. Populær blant flere av Liverpools spillere.
http://www.gustorestaurants.uk.com/restaurants/gusto-liverpool

Casa Bella

Adresse: 25 Victoria Street, Liverpool

Dette er en av byens aller mest populære italienske restauranter. Hyggelige priser og et utmerket sted for ”Drop-in”.
http://www.casabellarestaurant.co.uk/

La Tasca

Adresse: Queen Square, Liverpool

TAPAS: Dersom dere ønsker Tapas er dette stedet å dra. Spansk tapas restaurant i moderne Queen Square. Stedet er ofte fullt, men om du er litt tålmodig og kan vente litt bruker de å ordne bord. Uteservering og veldig hyggelig atmosfære.

Living Room

Adresse: Victoria Street, Liverpool

IN STEDET: Åpnet i oktober 2000 med en målsetning om å tilføre byen et mer sofistikert spisested. Med sin avslappende atmosfære og flotte menyer har de innfridd sine mål. Bordbestilling må ordnes på forhånd,  på kveldstid og spesielt i helgene.

60 Hope Street

Adresse: 60 Hope Street; Liverpool

Sjømatrestuaranten med STOR S. Denne reaturanten har 4 ganger vunnet prisen som ”Best Merseyside Restaurant of the Year”. Vel kjent for sin gode sjømat og spesielt for desserten ”Deep Fried Jam Sandwich with Carnation Milk Ice Cream”. Her må du forhåndsbestille

Sapporo Teppanyaki Restaurant

Adresse: 134 Duke Street; Liverpool

Sushi and noodles: Spiser du, og er glad i Sushi, Noodler og japansk mat, er dette stedet som gjelder. Måten maten blir tilberedt på er en opplevelse i seg selv.

Olive Press

Adresse: 25-27 Castle Street; Liverpool

Pizza og Pasta:Hyggelig atmosfære og italienske favoritter som fersk, hjemmelaget pasta og stenovnsbakt pizza. Bordbestilling anbefales på kveldstid og i helgene.

For andre restauranttips anbefaler vi http://www.toptable.co.uk/

Severdigheter/aktiviteter:

Albert Dock
Liverpool University
River Mersey
Anfield Road
City Centre