Reisetips: Bo i London – se kamp i Manchester eller Liverpool.

Mange foretrekker å bo i London, og reiser fram og tilbake til Manchester eller Liverpool på kampdagen. Dette er veldig enkelt, fra hotellet du bor på, f.eks. Russell Square, går du til Euston stasjon, som ligger bare 10 minutters gange fra hotellet ditt. Herfra går det tog 3 – 4 ganger i timen, og togturen tar rundt 2 timer.Mange av våre reisende velger å stoppe i London noen dager før de evt drar videre feks. til en av de store fotballbyene i Nordvest-England, Manchester eller Liverpool. Vi får stadig spørsmål om hvordan, så vi skal forsøke å være behjelpelige.

Virgin Trains – best i test

De raskeste togene bruker knappe 2 timer fra London til Liverpool, og ikke så mange minutter lengre til Manchester.

Sir Richard Branson er grundern av Virginselskapene, og Virgin Trains. Han er Man U-fan, men ønsker deg velkommen ombord også om du vil til andre fotballbyer!
Sir Richard Branson er grundern av Virginselskapene, og Virgin Trains. Han er Man U-fan, men ønsker deg velkommen ombord også om du vil til andre fotballbyer!

Vi har god erfaring med å bestille direkte på >> Virgin Trains. De tilbyr billetter helt ned i £ 16, og det er avganger fra Euston hver time. Men det betinger at du bestiller billett i god tid på forhånd, og at du reiser «OFF PEAKTIME» – altså utenom rushtidene. Tar du sjansen på en «hoppe på»-billett kan du måtte betale 10 ganger så mye!!

Det finnes flere tjenester som tilbyr billetter, men etter å ha prøvd disse, så har vi funnet ut at vi kan anbefale å gå direkte til Virgin Train sin nettside.

For reisende som lander på John Lennon Airport og skal til Manchester: Bruk direktebussen til Piccadilly. Da sparer du både masse penger og tid, og du slipper å bytte fra shuttlebus til tog osv. Enklest, rimeligst, raskest og best!
Sjekk mulighetene her: >> Check my bus

For å få billige tog eller bussbilletter så gjelder de viktige 3 faktorene:

  • Bestill tidlig!
  • Vær fleksibel på avreisetidspunkt
  • Unngå «peakt-time»

Ha en god tur!

virgin-trains

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre