Liverpool på 2 dager

Opplev det beste av Liverpool over 2 dager, slik Liverpools reisebransje anbefaler.

Første dag kan du starte på Albert Dock. Velg om du vil besøke Beatles Story, Tate Liverpool eller Merseyside Maritime Museum, eller bare helt enkelt spasere omkring og se på butikker, kafeer og koselige puber.

Bare en kort spasertur langs vannkanten og du finner  Museum of Liverpool, som viser byens store kulturarv.

Beundre Three Graces, med den ikoniske Liver Building, og nyt utsikten fra Pier Head.

Like i nærheten finner du Liverpool ONE – ett stort shoppingområde med ett stort utvalg av butikker med all slags ting, samt mange fine restauranter.

For å oppleve Beatles Liverpool, gå til Matthew Street,  en stor nødvendighet er å besøke  Cavern, der det startet.

3 spennende teatre:  Everyman, Empire og Playhouse , Philharmonic Hall eller Echo Arena.

DAG 2 starter du på Anfield, hjemmestadionet til Liverpool Football Club.  En guida Stadium Tour er å anbefale for å få innsikt i hvor viktig denne fotballklubben har vært for denne byen, – og verden ellers.

Tilbakje til sentrum: Hope Street er ett flott område å ta lunsjen i, besøk så de to mektige katedralene på hver sin side av gaten. Liverpool Cathedral er den største i Storbritania, mens Metropolitan Cathedral har en moderne design med enorme glassmalerier.

William Brown Street er kanskje den flotteste gaten å spare i Liverpool, her finner du  St George’s Hall, the Walker Art Gallery, Central Library and World Museum. Kommer du med toget, så er det veldig nært Liverpool Lime Street station.