Julebord med fotballkamp i England?

Fotballreiser.no arrangerer turer som er mer enn fotball! På en del destinasjoner er det blitt vanlig at vi har grupper av reisende som kombinerer en tur med konserter, kulturopplevelser ellers – og selvsagt, for de fleste: Fotballkamp!

Stadig flere firmaer velger også å legge sitt JULEBORD til England! Hvorfor? Jo, det trenger ikke koste så mye ekstra, man kan legge inn ekskursjoner/faglig innhold, og selv de som sier de ikke liker fotball blir hektet av den fantastiske stemningen man finner på en toppkamp i Premier League.

For grupper strekker vi oss også ganske langt i å gjøre «happeningen» til en RIKTIG HAPPENING! Vi kan via vårt kontaktnettverk ordne alt fra å finne/bestille bord på de beste restaurantene, til å skaffe guide for utflukter.

Send oss gjerne en forespørsel via skjema nedenfor!

 

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre