Fredagens Premier League-rykter

Dagens Premier League-rykter:

Det er mange forhandlinger på gang, og det er store summer det er snakk om, en del overganger kommer til å sette nye rekorder i overgangssummer!

(Nettavisen:)  Inter Milan ser ikke ut til å ville selge kroatiske Ivan Perisic til Manchester United, skriver The Telegraph. Den italienske klubben er avhengig av å skaffe seg 30 millioner euro innen fredag for å følge UEFAs «Financial Fair Play»-regler. Klubben håper imidlertid på å skaffe disse midlene på andre måter enn å selge Perisic til den engelske storklubben.

Liverpool skal være klare til å legge inn bud på Naby Keita, hevder The Mirror. RB Leipzig har vært klare på at de ikke har noen planer om å selge spilleren, men Liverpool vil likevel se om Bundesliga-klubben mener alvor i deres uttalelser ved å legge inn et bud på spilleren. I både tysk og engelsk presse har det blitt spekulert i at Keita vil ha en prislapp på 70 millioner pund. Det spørs imidlertid om Liverpool er villige til å strekke seg så langt.

KOBLES TIL UNITED: Ivan Perisic skal være på Manchester Uniteds ønskeliste. Foto: Kenzo Tribouillard (AFP)

 

Mer på NETTAVISEN: Fredagens Premier League-rykter

Lagre

Lagre