Liverpool tilbake på hugget?

Det er ikke lett å bli klok på Liverpool, taper mot lag langt nede på tabellen og vinner/tar uavgjort mot de som ligger på toppen!

Jurgen Klopp har en ufordring i å holde jamt nivå på sin tropps prestasjoner, og det blir spennende å se fremover. De har 11 poeng å ta igjen mot Chelsea som ft. ligger på topp.  Da holder det ikke med uavgjorter, men seire!

Vi opplever stor etterspørsel og mange bookinger på Liverpools hjemmekamper, og da i særdeleshet kampen som går mot Everton 1. april.: «Mersey-derbyet» mot sin «byrival» Everton, – eller vi kan heller si «deres gode nabolag» Kampen er nesten utsolgt, men vi har fortsatt noen billetter igjen, – men vær rask med å bestille!!

 

Vi har fotballreiser for å se Liverpool. Klikk her og få et godt tilbud på din fotballtur til Liverpool.

>>  Fotballreiser Liverpool