Spennende i «Top 5» i Premie League – se Liverpool tukte Spurs på Anfield!

tabell_25jan2017Blandt topplagene i Premier League er det stadig bytter på topp-plasseringene, og ikke uventet har nå Spurs (Tottenham) kommet seg fint opp i teten. Lørdag 11. februar møtes Liverpool og Spurs på nyutvidete Anfield, og det er duket for ett durabelig oppgjør.

Vi har ett fåtall billetter til denne kampen, så her gjelder det å være rask!!!

Liverpool er av våre mest populære reisemål, og hver uke sender vi store horder av  nordmenn over for å se kamper. Vi anbefaler sterkt å gjøre Liverpooloppholdet til en skikkelig langhelg, byen har så vanvittig mye å by på, se våre poster under linkene på toppen av denne siden

 

Liverpool – Tottenham
Kun 12 pakker igjen !

Bestill her: Fotballreise Liverpool | Fotballtur Liverpool

Lagre

Lagre