Det er kamp om talentenes signaturer.

Det er mange heite ungdommer på ønskelistene til storklubbene i Premier League om dagen, og nå er det visstnok drakamp om å sikre seg Rangers talentfulle 15-åring Billy Gilmour. Ifølge Daily Mirror er både Chelsea, Arsenal, Manchester United og Manchester City ute etter ham.

Liverpool viser på sin side fortsatt interesse for Andre Dozzell, Ipswich’ tenåringstalent, og vurderer nå å legge et bud på 2 millioner pund på bordet for en overgang. Det melder Daily Mirror. Ifølge Daily Star skal Liverpool dessuten ha sendt speidere til Marseille for å studere den unge kometen Maxime Lopez. Crystal Palace skal visstnok sitte i kulissene med et håp om å være den klubben som sikrer seg Lopez’ signatur.

LES MER I NETTAVISEN  Onsdagens Premier League-rykter

Lagre