Kommentar: – Når «lillebror»-lagene tar ledelsen, pinlig for «storebror»?

lillebror
Facsimilie fra ALTOMFOTBALL

Fredagsytringen fra bloggsjefen:
Litt forsmedelig for dem det gjelder etter den 4 runden:  I begge de 2 store fotballbyene i  nordvest-England, Manchester og Liverpool, så har de tiligere benevnt som nr 2 lag tatt ledelsen i Premier League.

City tok i siste byderby en god seier over ett tafatt United, det er ganske mange hundretusener som nå har det litt vondt og håper at det ordner seg.  Ekstra vondt må det være at nettopp dette tapet gjør at United er blitt pushed ned til 4. plass på tabellen….

I Liverpool har det samme skjedd:  Everton har en vunnet kamp mer, ingen tapte men en uavgjort, mens Liverpool FC har pådratt seg en tapt kamp.

Ekte gode fans skifter dog ikke lag så lett likevel! Så supportertallet blir nok like stabilt, men når man vurderer fotballtur til en av de 2 byene så kan det være likebra å se mot de tidligere «nr. 2»-lagene i byene og deres hjemmekamper.

Etihad stadium er mindre enn Old Trafford, og Goodison park ikke så prangene som Old Trafford, men det er kanskje på disse «små» stadionene man vil få se best fotball?!

Uansett hva du velger: Fotballreiser skaffer billetter til alle kamper i Premier League,  så se på >> våre kampsider for bestilling av din fotballreise til det laget du er supporter av, eller alternativet!

 

Lagre