Se opp for falske billetter!

Det skjer hele tiden: Norske supportere som blir stoppet i stadionporten på vei til «drømmekampen» fordi de har falske billetter, kjøpt via nettet fra «pirater» – eller hos hyggelige «Steve» utenfor stadion.

Dette problemet er så stort blitt at feks. Liverpool-politiets fotballvoldskvadron nå er blitt utvidet for også fange produsenter og selgere av falske billetter.

Moderne teknikk har gjort det enklere å lage billetter som ser ekte ut, men som blir avslørt hos kortleserene til billettvaktene. Kommer du med falske billetter der, kan du i verste fall også bli innhentet av politiet, og få en sak hos dem.

Og du går glipp av drømmekampen som du hadde spart så lenge for…

Det har stått hele familier, som ikke reiste med Fotballreiser, på utsiden av stadion, stoppet med falske billetter. De har så ringt Fotballreiser og tryglet om hjelp til å skaffe ekte billetter. Vi har kunnet hjelpe noen ganger, med assistanse fra våre agenter på reisemålene.  Men kan ikke love å hjelpe alltid

Vil du være sikret ekte billetter, så kjøp gjennom ett seriøst reisebyrå.

Du kan lese mer her om falske billetter her:

The Guardian: Advarer mot falske konsert og fotballbilletter

Don’t get ‘played’ by counterfeit pro football tickets – azfamily.com 3TV | Phoenix Breaking News, Weather, Sport