Zlatan til VG: – Jeg kan ikke mislykkes i mitt land – Manchester United – VG

Zlatan hadde sin debut for Manchester United lørdag, og han imponerte sterkt! Vi tror vi kan snakke om ett nytt begrep i det som kommer: «Zlatanisme!»

Det merkes allerede hos Fotballreiser en økende etterspørsel på fotballturer til Manchester for å se Zlatan i aksjon på Old Trafford. Vil du oppleve ham live der, så er det smart å være snart ute med å bestille: Prisene på billettene kommer snart til å øke betydelig pga. stor etterspørsel på det svenske markedet. Fra svenske kilder får vi vite at det allerede er problemer med å skaffe flybilletter til Manchester de helgene United har hjemmekamper. Og dette er bare STARTEN på Zlatanismen!

Fotballreiser har økte billettkvoter til alle Man U-kamper, og tilgang til flere via vårt nettverk. Vi skaffer billetter til alle kamper i Premier League!  >>Bestill nå!

For å få en skikkelig fotballopplevelse, vær raskt ute og bestill din tur nå!

GÖTEBORG (VG) (Manchester United-Galatasaray 5-2) Zlatan Ibrahimovic (34) entret Nya Ullevi til sin første kamp for Manchester United. Der sikret han 1-0-ledelse på et akrobatisk saksespark etter tre minutter.Denne saken handler om: Manchester United Zlatan Ibrahimovic José Mourinho Premier LeagueDet skulle bli starten på en målrik aften i Göteborg.Zlatans tredje involvering i United-drakt ble av den spektakulære sorten, og hver gang han var borti ballen, økte lydnivået betraktelig. Før Zlatan ble byttet ut til pause, snudde Galatasaray kampen, men i 2. omgang skrudde United på turboen og åtte effektive minutter sikret seieren i treningskampen.

Kilde: Zlatan til VG: – Jeg kan ikke mislykkes i mitt land – Manchester United – VG

Lagre

Lagre