Vår utsendte «møtte» ham: Sir Richard Branson er gått inn som partner i Manchester United

Sir Richard Branson, Virgin-sjefen himself, – og en eventyrer og Norgesvenn har inngått partner avtale med Manchester United.  Ikke uventet; Virgin-eventyret startet i Manchester, og Branson er svært fotballinteressert.

Vår utsendte IT-mann til Manchester møtte faktisk Branson, vi lar ham fortelle med egne ord:

-Jeg skulle se kampen Manchester United mot Bournemouth. Beklageligvis gikk bombealarmen da en turist fant noe som lignet på en bombe på stadion. ( Dette viste seg å være en øvelsesbombe som var gjenglemt etter en øvelse….)

I kaoset som oppsto da 75.000 publikummere ble evakuert, så havnet jeg tilfeldigvis ved siden av Branson. Vi ble gående å småprate om hendelsen ett par minutter, han nikket anerkjennende når han fikk vite at jeg var norsk…. Vi skiltes i folkemengden, men mitt inntrykk var: – En likandes grei og hyggelig fyr med føttene på jorda! Senere har jeg fått høre at han visstnok har hytte i Hemsedal og er ofte der og kjører slalåm. Spesiell opplevelse var det iallfall……

– En likandes grei og hyggelig fyr med føttene på jorda!
(Magne, om Sir Branson)

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre