Bekreftet: Jürgen Klopp er Liverpools nye manager

(Dagbladet): Tyske Jürgen Klopp er ansatt som ny manager i Liverpool. Han blir Brendan Rodgers etterfølger, som fikk sparken søndag.Det bekrefter klubben selv på sine hjemmesider, sent torsdag kveld.

Liverpool Football Club are delighted to announce Jürgen Klopp has been appointed as the club’s new manager.

Link Liverpool FC confirm Jürgen Klopp appointment – Liverpool FC

Nyheten er ikke på noen måte overraskende, siden det de siste dagene har vært veldig mye rykter rundt Klopp og hans vei til Liverpool.48-åringen ga seg som manager i Borussia Dortmund i vår, etter å ha vært der siden 2008. I juni kom beskjeden om at han ville ta segk en pause fra fotballen, etter mange år i Dortmund. Nå viser det seg at den pause ikke ble så lang likevel.Liverpool har allerede kalt inn til en pressekonferanse fredag morgen, og tidligere i kveld ble Klopp avbildet utenfor Jphn Lennon Airport i Liverpool.Liverpool ligger på tiendeplass på tabellen, med tolv poeng på åtte kamper.Jürgen Klopp ble raskt en storfavoritt til å lede Liverpool, sammen med Carlo Ancelotti. De siste dagene har det vært svært klart at mange store stemmer innen fotballen mener at Klopp og Liverpool kommer til å bli et flott par.

Noen mener det kun kan gå oppover for Liverpool, og mange norske Liverpool fans kommer til å reise for å oppleve dette, kanskje du skulle vært en av dem? Bestill din fotballtur på www.fotballreiser.no

Kilde: Bekreftet: Jürgen Klopp er Liverpools nye manwww.ager – sport – Dagbladet.no