Hyggelige tilbakemeldinger fra reisende

Hver uke sender vi mange fotballinteresserte til fotballkamper i England og Spania.

Vi bestreber oss til å gjøre alle våre reisende fornøyde, og vi får stadig vekk hyggelige tilbakemeldinger på at de reisende har hatt fine turer, ikke minst merker vi det på alle de reisende som kommer tilbake og tilbake til oss. Da vet vi at vi gjør ting riktig.

Forleden kom det en hyggelig E-post fra en reisende, som vi har fått tillatelse til å gjengi her:

Hei
Jeg vil gjerne gi en tilbakemelding etter fotballturen til London og kampen Arsenal – Stoke.
Vi var alle meget fornøyde. Flott kamp og fine tribuneplasser. Hotellet hadde ikke verdens beste standard, men rommene var rene og betjeningen serviceminded. Det var det viktigste. Oppholdet var alt i alt vellykket.
På vegne av oss alle fem takker jeg Fotballreiser for en fin opplevelse.
Vennlig hilsen
Terje Nygaard
(24. sept.)
Vil bare få takke for den fantastiske turen til liverpool. Nydelig hotell, fantastisk kamp med kjempefin opplevelse foran under og etter kampen. Det hadde selvfølgelig ingen ting å si at det var et fantastsk vær, som gjorde oppholdet veldig flott. Takk igjen, og vil bruke dere også ved en senere anledning.
Mvh Arve Sæther
Vi takker for disse varme ord, og inviterer dere alle til å reise med oss! Kampoversikter finnes på, og bestilling gjøres gjennom vår hovedside på www.fotballreiser.no

Har du en god reisehistorie?  >>Les mer…