Martial scoret nok en gang for Manchester United

Martial sørger for at det er fortsatt tett i toppen, de to Manchesterlagene City og United topper fortsatt tabellen når 7. runde starter i Premier League.

Spenningen i Manchester fortsetter… på tide å bestille en tur for å oppleve dette fra stadion?!

Manchester United-Ipswich 3-0
Anthony Martial (19) kunne knapt drømt om en bedre start på Manchester United-karrieren. I ligacup-kampen mot Ipswich onsdag kveld førte den meget talentfulle franskmannen seg opp på scoringslisten nok en gang. Trekning ligacupens 4. runde: Man City-Crystal Palace Liverpool-Bournemouth Man Utd-Middlesbrough Everton-Norwich Southampton-Aston Villa Sheffield Wednesday-Arsenal Hull-Leicester Stoke-Chelsea 19-åringen scoret det siste målet i Uniteds 3-0-seier over Ipswich. Også her viste Martial sin vanvittige scoringsteft med en iskald avslutning ned i hjørnet.

Kilde: Martial scoret nok en gang for Manchester United – TV2.no

Følg med på det spennende toppoppgjøret, opplev Manchester United / City LIVE i Manchester, bestill din fotballopplevelse på www.fotballreiser.no

FAKTA Martial:

Anthony-Martial-2015Anthony Martial (født 5. desember 1995 i Massy) er en fransk fotballspiller som spiller spiss for Manchester United. Han har tidligere spilt for Lyon og AS Monaco. Den 3. februar 2013 debutere han for AS Monaco i Ligue 1 mot AC Ajaccio.

Han signerte en fireårskontrakt på overgangvinduets siste dag den 1. september 2015 for Manchester United for en overgangssum på £36 millioner pund med en mulig økning til £58 millioner.[1] Dette var den høyeste overgangssummen for en tenåring noensinne. Overgangssummen var £9 millioner pund høyere enn den forrige rekorden som ble holdt av Luke Shaw og Marquinhos som begge ble kjøpt for £27 millioner pund av henholdsvis Manchester United i 2014 og Paris Saint-Germain i 2013.