Super-Cech reddet Arsenal – Premier League – VG

Super-Cech reddet Arsenal

• • Reddet fem store sjanser på én omgang mot Liverpool

• • Liverpool ubeseiret i året Premier League

via Super-Cech reddet Arsenal – Premier League – VG.

Cech mistet tilliten hos Chelsea-manager José Mourinho forrige sesong. Og tok det kontroversielle byttet til Arsenal i sommer. Hans første skikkelige kamp på Emirates Stadium var en katastrofe. Han bommet på en utboksing. Byrival West Ham tok ledelsen, og vant overraskende 2–0.

Det var første serierunde. I kveld lyste det revansje av den tsjekkiske keeperen med den karakteristiske hjelmen. I løpet av den intense matchens første 45 minutter avverget han fem store Liverpool-sjanser. Den ene av dem helt i superklasse.

I et intervju på TV 2 etter matchen så Cech helt rolig ut. Svett riktignok. Men temmelig kul.

– Liverpool fikk noen store sjanser, og det føltes godt at jeg klarte å avverge scoring, sier Petr Cech.