Det siste om Ødegaard på en stund….

Vi har fulgt prosessen rundt det knapt 16-årige supertalentet Martin Ødeegaards inntreden i ikke bare spansk, men internasjonal toppfotball. Og så har det skjedd: Real Madrid og Strømsgodset har offisielt bekreftet avtalen som tar Martin Ødegaard til Bernabéu . ¨
Ødegaard følte seg hjemme da han besøkte Valdebebas treningsfelt, – og Florentino Pérez dukket også opp . Han var imponert over å se Real Madrid president rulle ermene opp for å kjempe for en signering som han tydelig hadde en personlig interesse i – akkurat som Supremo gjorde tilbake med ‘ Galácticos ‘ , og mer nylig med Cristiano Ronaldo og Gareth Bale .
Los Blancos ‘ vurderer gutten som et kupp, en tenåringssensasjon. Ett av de mest populære prospektene som har vært i europeisk fotball på lang tid, og som andre lag som Barcelona, ​​Bayern München, Arsenal og Liverpool alt har prøvd å snappe opp.

Ødegaard , en venstrebenet playmaker med fantastisk ballkontroll , er ventet å starte sin karriere i Madrid i B-laget , under oppsyn  av en den tekniske guruen Zinedine Zidane . Dette vil gi ham sjansen til å bite fra seg i spanske tredje divisjon før han rykker opp til hovedlaget eller kanskje blir sent på utlån.
Det blir spennende i Madrid fremover, og vi gleder oss til å kunne sende mange til Bernabeu for å se Ødegaard der!
>>> Gå til vår hovedside www.fotballreiser.no for å bestille fotballpakker til Madrid.
(nedenfor kan du se en reprise om Ødegaards popularitet)
OdegaardList