Fotballryktene:– Arsenal kan endelig få Suarez – TV2.no

Tirsdag kom meldingen om at Chelsea vil lokke Raheem Sterling tilbake til London. Men de er ikke de eneste som har fått med seg at Liverpool ikke vil betale landslagsspilleren det han er verdt i markedet.

I Spania sitter Real Madrid og følger nøye med. De kongelige fra den spanske hovedstaden kjører gjerne enda en pressekonferanse, hvor de kan presentere Sterling med trøye nummer 16. Og ifølge Fichajes skal de være interessert i å kvitte seg med Karim Benzema for å lage rom for Sterling innenfor UEFAs Finacial Fair Play-regler. Dermed kan en overgang for Benzema til Arsenal åpne for at Real Madrid henter Sterling fra Liverpool.

>>Følger du med Arsenal? Her kan du bestille fotballpakker til Arsenals kamper

via Fotballryktene:– Arsenal kan endelig få Suarez – TV2.no.