Billettsalget til Madrid kamper «tar av»

Det er for tiden stor etterspørsel etter billetter til Madridkamper etter at det er blitt kjent at Martin Ødegaard har fått jobb i Real Madrid. Det kan være vanskelig å få billetter til disse kampene men hos www.fotballreiser.no er det mulig!

Til El Clásico-oppgjørene mellom Real og Barca er det ekstra stor rift om billettene, her lønner det seg å være ekstra tidlig ute.

Hva får man ut av en tur til Madrid?

Foruten å kunne oppleve ganske så intense kamper med høyt tempo, er det alt det andre Madrid har å by på rundt kampene som gjør Madrid så attraktiv for en fotballreise.

I barene og pubene i gatene nord for Benabuéu Stadion  forbrødres hjemme og bortefansen. Nordmenn er svært populære, og det blir ekstra gøy der når Martin har fått vise seg frem. (En liten pins med det norske flagget kan være innledningen til nye hyggelige bekjentskaper. Kan du fortelle noe om John Carew så får du publikum, hans bravader for Valencia står det respekt av.)

Real Cafe Bernabeu er ett must, herfra kan du også se kampene, eller på Asador de la Esquina med en sværutsiktsterrasse over banen.

Vinner Real en viktig kamp er det området rundt Cibeles i La Castellana.Ellers er området sør for Plaza del Sol g Plaza Mayor svært så attraktive. Madrid er en stor by, men her trenger du ikke gå langt fra det ene vannhullet bedre enn det andre.

>>>Se forøvrig mer om det rikelige tilbudet på våre sider om Madrid til venstre.

Kamper kan bli flyttet:

Vær obs på at også spanske seriekamper kan bli flyttet på grunn av TV-rettigheter og spill i internasjonale cuper.

Kampene kan bli flyttet til andre spilledager inntil ti dager før avspark – og ofte går kampene sent på kvelden.
Derfor anbefaler vi pakkene (hotell og kampbillett) fra fredag til mandag – i tilfelle kampen flyttes.

Problemet med å vente til det siste med å bestille stadion-billett, for å se når kampen spilles, er at flybillettene blir dyrere jo lenger du drøyer…