Noen ganger er ikke fotball til å tro – Kommentar i Bergens Tidende

Så vilt, så flott, så spansk! Ola Bernhus trekker fram superlativer etter at Atletico Madrid slo Real Madrid.

Det har vekket oppsikt i pressen verden over at Torres imponerte så sterkt i går. Verdt å lese om fotballens fantastiske verden er Ola Bernhus’s kommentar i Bergens Tidende. Den gir oss gode poeng når vi i Fotballreiser fremover kommer til å promotere fotballpakker til Spania. Ikke minst pga. at det stilles store forventninger til om/når 16-årige Martin Ødegaard signerer for kampen. DA! -blir det ekstra hyggelig å være nordmann i Madrid!!


>>>  Fotballpakker til Madrid bestilles på
>>>  vår hovedside: www.fotballreiser.no

«-Ser vi denne sensasjonelle kampen i sammenheng med helgens serieoppgjør  Barcelona-Atletico, er det lett å forstå dem som setter den spanske klubbfotballen høyest. Toppnivået er skyhøyt og kampene alltid dramatiske, selv om lagene under toppen kanskje er bedre i Tyskland eller England.»

Les mer her >>> Noen ganger er ikke fotball til å tro – Bergens Tidende.

Torres & Co herjet med favoritten Real i Madridoppgjøret