Man Utd: – Etter en sterk seier 3 – 0 over Hull , er Man Utd på vei oppover !

«-Jeg har kone, barn og barnebarn som jeg ikke får se i julen.»

Louis van Gaal kritisk til desember-programmet

Manchester United-manager Louis van Gaal liker ikke julekampene i Premier League. Han mener de ikke er bra for spillerne

Nederlenderen får i år sin første smak på engelsk fotball midt i julehøytiden. Gjennom sin mangeårige trenerkarriere har van Gaal vært vant til å ta ferie før julen ringes inn.

Hele fire Premier League-runder skal spilles over ni dager.

Jeg liker det ikke, men det er ikke noe jeg kan endre på. Det er ikke bra for spillerne med kun to dager mellom kampene, men slik er det her i desember. Vi har også alle en familie. Jeg har kone, barn og barnebarn som jeg ikke får se i julen, sier van Gaal ifølge Sky Sports.