Det du ikke visste om FOTBALL!

For «newbies» på fotballreise kan det være nyttig å sette seg inn i fotballens historie og betydning i England. Derfor bringer vi litt av hva Wikipedia skriver:

Fotball er nasjonalsporten i England og mange sier det er der fotball først ble funnet opp. I England er fotball utrolig populært og hundretusener drar hver helg for å se på fotball og flere millioner ser det via TV. England har både vunnet og arrangert VM i fotball. Den engelske toppdivisjonen Premier League blir fulgt av millioner av mennesker hele verden rundt. Det samme gjør verdens eldste fotballturnering, FA-Cupen, nest øverste nivå i England Football League Championship blir også fulgt av mange utenlands og engelske klubber for flere tusener av utlendinger på stadionene sine for å se engelsk fotball hvert år.

Les mer her: Engelsk fotball – Wikipedia.