Gavekort til julegave!

julefotball

Har du en fotballentusiast du gjerne skulle gitt en fotballtur i gave, men er usikker på hvilken? Hvorfor ikke gi et gavekort? Gavekortet er gyldig i 2 år, og mottaker kan velge tid og kamp selv.

Med mer enn 11 års erfaring med fotballreiser til England kan du trygt bestille din fotballreise hos oss her i dag. Våre fotballpakker inkluderer kampbillett og hotellovernatting (ikke fly). Prisene som er oppgitt gjelder per person som deler hotellrom (dobbeltrom eller trippelrom). Dersom du ønsker enkeltrom kommer det et enkeltromstillegg. I år har vi fått mye større billettkvoter til alle lag, så vi er nesten aldri utsolgt. Legg inn en bestilling, og vi sender deg et tilbud på en fotballpakke med leveringsgaranti.

Har du spørmål er det bare å ringe på tlf.: 48 02 51 90, vi svarer hele døgnet!

via Fotballreiser til England og Premier League. Fotballtur til Champions League i hele Europa..