-Premier League endelig i gang igjen! Startet med toppkamp

Etter 6 mnds fullstendig stopp er spillet endelig i gang igjen, en glede selv om det spilles for tomme tribuner. Vi observerte selv det som var en fantastisk spennende og morsom kamp der fjorårets ligatopp møtte det nyopprykkede Leeds. For en kamp!

Klopp fikk seg nok en overraskelse med 3 baklengsmål, Liverpoolfans vil nok ikke like det vi skriver her, men: -De reddet seieren på grunn av straffer forårsaket av noe veldig feil måte å spille fotball på av Leedsspillere.

Dette var en svært lovende kamp, lovende fordi vi nå har sett at Leeds hører til i Premier League med sitt engasjerende spill. Nå må de bare skjerpe seg og ikke lage situasjoner som kan ta fra dem seier i kommende kamper.

Og vi bare venter i forhåpning til at stadioner åpner for at vi skal kunne se dette LIVE om ikke så lenge.

STAY TUNED!!