(Var: Løsner det snart for LEEDS?) — NÅ: JA!!!!

Denne saken skrev vi i desember i fjor. Nå ar det virkelig løsna for dem, og vi må bare gratulere med en fantastisk ny-debut kamp i Premier League!

(6. desember 2019)
Leeds har vært preget av nedtur etter nedtur etter nedrykket fra Premier League i 2004. De har vært så nær, så nær av å rykke opp, men har snublet på målstreken. Så i mellomtiden har de vært helt nede i «League One» – som tross navnet, er betegnelsen på engelsk tredjedivisjon. Nå ligger de på 2.plass i «The Championship» – 2- divisjon, -men slår alle prognoser til, vil supporternes mange bønner få svar: De SKAL være i Premier League fra 20/21-sesongen.

LUSCOS, den norske supporterklubben er i ferd med å vippe over  5000 medlemmer, og er den fjerde største supporterklubben i Norge, –  etter Manchester United, Liverpool, og Arsenal.

Klubbkalenderen for 2020 er lagt ut til salgs, det kan jo bli ett minneverdig år for klubben.

Med 15 års nedturer kan man derfor ikke kalle Leeds-supporterene for «medgangssupportere» – nei: Lidenskapen sitter dypere og langt inne i hjertet. For hver hjemmekamp er det bortimot 200 norske som tar turen til Leeds.

Fotballreiser merker den lidenskapelige interessen for laget og sender stadig flere over til kamper på Elland Road.

Laget har 100-års jubileum i år, – og den største gaven til både byen Leeds, klubben og dets supportere må være opprykk til Premier League. Men, – det er mange kamper og en lang vinter og vår,  så supportere har god tid til å be om noe som ikke burde være ett «mirakel» – nesten alle mener at Leeds «HØRER TIL» i Premier League.

Det har vært en omstendelig affære og ofte svært vanskelig å få billetter til Leeds kamper.

FOTBALLREISER har fått nye avtaler og større billettkvoter, så flere lidenskapelige supportere får nå sjansen til å oppleve denne kjære «sfæren» – og kunne si ved opprykk «at de har fulgt laget siden Championship»…

>>> Finn LEEDSKAMPER på www.fotballreiser.no