De uslåelige: Liverpool i klar tet

Liverpool har tatt pusten av de fleste i årets Premier League-sesong: Etter 20 kamper har de vunnet 19 kamper, og kun hatt poengdeling i kampen mot United. Dette styrker deres historie som en av de mestvinnende fotballklubbene i England, de har vunnet Champions League seks ganger, sist i 2019. Kun Real Madrid og AC Milan har flere Champions League trofé. Klubben har også vunnet den engelske toppserien 18 ganger.

Jürgen Klopp, som nå er inne i sin femte sesong som manager og hovedtrener for Liverpool FC, har gjort store ting med Liverpool siden han overtok i 2015.

Grovt sagt kan man også si at stjernen i nåværende tropp er egypteren Mohamed Salah Ghaly. Han spiller også for Egypts herrelandslag i fotball. Det er blitt en vane at han enten scorer eller gir suksessive målpasninger til andre.

I skrivende stund er det 22 kamper igjen av årets sesong i Premier League. De troner nå på toppen, og deres dominans har satt skrekken i selv de lagene som har truet deres posisjon: Liverpool ansees som uslåelige.

Også i Champions League har de markert seg godt, og mye tyder på at de går for en ny mesterskapstittel. De bare bekrefter historien.

Billettene til kampene på Anfield er blitt svært vanskelig å få tak i, fullt og utsolgt stadium er blitt hovedregel.

FOTBALLREISER sender ofte flere hundre til hjemmekampene på Anfield, og har fått nye avtaler med større billettkvoter.  Vil du se en kamp med dette superlaget, bestill din pakke med kampbillett og hotell på www.fotballreiser.no