«-The SUNSHINE’s success continues…»

Nå nærmer det seg 1-årsdagen for Ole Gunnar Solskjærs «midlertidige» jobb som trener for Manchester United. Populariteten hans bare øker og øker, og han blir lovprist av både andre klubbers managere, presse, supportere og fra lagets spillere.

Sist ute er Andreas Pereira som i kampene har fått en spesiell rolle, og mye mer spilletid  enn han fikk under Mourinho. — . Vi bringer denne saken fra VG.NO:

UNITED-STJERNE LOVPRISER SOLSKJÆR: – ALT JEG HAR NÅ, HAR JEG HAM Å TAKKE FOR

MANCHESTER (VG) Manchester Uniteds midtbanespiller Andreas Pereira (23) er henrykt over å ha Ole Gunnar Solskjær (46) som manager.

– Alle står bak ham. Det er ikke en eneste spiller som vil ha ham ut. Alle elsker ham i klubben. Han er veldig god mot alle, sier Pereira i et intervju med VG på Old Trafford etter 4–0-seieren over AZ Alkmaar i Europa League.

Etter en turbulent høst har det begynt å gå på skinner igjen for Solskjær og United. Den siste drøye uken har de slått storlagene Tottenham og Manchester City samt knust AZ Alkmaar med fire mål og sikret gruppeseieren i Europa League.