United tilbake på «the good track»

Lørdagskvelden ble en svært hyggelig kveld for alle United-supportere. I byderbyet mot City beviste Solskjær og hans tropp at de ER storebror i byen. Og selv den mest ihuga Citysupporter må bare erkjenne at det var en fortjent seier for gjengen fra Old Trafford som besøkte Etihad denne kvelden.

Selvtilfredshetens fare

Ole Gunnar Solskjær har vært ute i hardt vær denne høsten. Fra en fantastisk vinnerrekke fra juletider i fjor, så gikk de på en del smeller mot mye svakere lag. De har vært for selvtilfredse, de har hatt en klokketro på at det var ren rutine.

Det straffet seg, – med å ikke være årvåken nok,-  så det ble mange overraskende resultat. Dette kunne blitt Solskjærs bane, Mourinho hadde bedre statistikk ifjor, og han fikk sparken. Men ingen tenker på å sparke OGS nå.

De som så kampen på TV igår, la sikkert merke til at TV-kameraene ofte fanget inn en svært smilende Ferguson, DET TELLER MYE at gamlefar er fornøyd!!

Man kan feste klisjefrasen «best når det gjelder» på United: to svært vanskelige og svært viktige kamper har de klart å takle til suksess. Både møtet mot Tottenham tidligere i uken, og denne praktkampen, – vil fremstå som to store høydepunkter når denne sesongens PL-historie skal skrives.

For de som liker stemningen når de nordvestre lagene spiller innbyrdes, vil nok kampen mot Everton søndag 15. desember være en gyllen sjanse. Fotballreiser har fortsatt noen ledige plasser til denne!

Vil du oppleve «magien» på Old Trafford, finn din kamp på
>> www.fotballreiser.no