Man Utd- Spurs 2-1: Solskjær slapp med skrekken

Før onsdagens møte var nervene i helspenn hos Ole Gunnar Solskjær. Det har ikke gått veien for ham de siste kampene. Statistikken var faktisk mye DÅRLIGERE enn i fjor før jul, da endte det med sparken for daværende treneren, nettopp det som åpnet veien for at Solskjær overtok på Old Trafford.

Mourinho kom, hilste på gamle kjente og ble hyllet.  Og en meget spesiell scene der de to trenerne, – med nesten felles skjebne, – hilser på hverandre med stor respekt for hverandre.

Denne kampen var MYE viktigere å vinne for Ole Gunnar enn hva det var for Jose.

Maqnchester United er tilbake på banen. Lørdag stikker de over til andre siden av Manchester, til Etihad, for å møte det andre store laget i byen, City. De ligger 11 poeng og 3 plasser foran på tabellen. En differanse som den norske treneren vil gjøre mye for å redusere.

De vel 50 reisende fra Fotballreiser hadde en fantastisk kveld på Old Trafford!

>> Vil DU se Manchester United LIVE de neste kampene? Finn din kamp her!

https://www.fotballreiser.no/fotballtur/manchester-united/