Fotballryktene: – Manchester City nærmer seg spansk EM-stjerne

Nå skulle man tro at alt dreier seg om Manchester, jfr. våre siste nyheter! Det handles for store penger der, og Manchester bare peker seg ut som den store fotballbyen. Fotballreiser kan melde om svært stor etterspørsel til kampene på Old Trafford og Ethad.

Store fotballopplevelser blir det med de nyinnkjøpte personlighetene til både City og United. Byderbyet 10. september har vi fortsatt billetter til, men det lønner seg å være rask. Husk at du også kan fly til John Lennon Airport Liverpool, det går direktebusser derfra, ca 1 time til Manchester sentrum.
>> Se vår hovedside for oversikter og bestilling.

 

(TV2.no) Henrikh Mkhitaryan kan komme til å bli sommerens store overgangssaga.Nå har Manchester United lagt inn et forbedret bud på Borussia Dortmunds 27-årige stjerne, ifølge Mirror. Det nye budet skal lyde på 28 millioner pund for den armenske midtbanespilleren.I går kom beskjeden om at Juventus-spiss Alvaro Morata returnerer til sin gamleklubb Real Madrid. Likevel kan oppholdet bli av det kortvarige slaget. Både Chelsea, Tottenham og Arsenal skal ha mulighet til å by på spilleren, med Real Madrid ivrige etter å selge den 23 år gamle spissen videre med profitt, melder The Times.

Kilde: Fotballryktene: – Manchester City nærmer seg spansk EM-stjerne

Lagre

Lagre