Fotballsuperweekend i London: Se 3 toppkamper på en helg

Vi får stadig vekk forespørsler fra reisende som ønsker forslag til flere kamper på en helg, Og hver gang vi foreslår noe slikt, så er responsen svært god.

Så for de som virkelig ønsker «å ta den helt ut» kan vi foreslå følgende: 2 FA-cup semifinalekamper + 1 Premier League-kamp. Vi skaffer billetter ti kampene og overnatting på hotell, så det er bare å gjøre seg klar for en SUPERWEEKEND i London!

Vi starter lørdag 21 april på Wembley der Manchester United og Tottenham Hotspurs har avspark kl 1715 (lokal tid) for den ene seminfinalen i Emirates FA-cup.

Neste kamp på samme stadion går søndag 22. april, med avspark kl 1500 (lokal tid)   der Chelsea møter Southampton i den andre semifinalen.

Superweekenden avsluttes så mandag 23. april med en Premier Leaguekamp på Emirates Stadium  mellom Arsenal og Westham,  2 lokale lag kan man si: Nesten som ett lokalderby der supporterene på begge lag er kjernt for å være veldig patriotiske og, – som selv på en mandag, lover for en svært livlig fotballhappenning.

Fotballpakker

Vi tilbyr pakker med kampbilletter og overnattinger på hotell.

Hotellene vi har som standard i våre pakker er 3-stjerners hoteller som vi har avtale med, og som har fått gode tilbakemeldinger på, så man bor trygt og godt, og som er en god base for utflukter til alt det «byen med det store hjertet» har å by på. For noen tips, se våre Londonguider på disse sidene. (..se meny på toppen)

Reise dit

Sjekk Momondo for å finne billige flyreiser.
(…ett kjapt søk i skrivende stund viste oss at man kunne få billetter helt nede i 300 kroner.)

Bestill nå!

Gå til våre hovedsider på www.fotballreiser.no for bestilling og mer info.

 

Kampfakta:

Manchester United v Tottenham Hotspur
Emirates FA Cup Semi Final One
– 21 April 2018 17:15

Chelsea v Southampton 
Emirates FA Cup Semi Final Two
– 22 April 2018 15:00

Arsenal v West Ham United 
 – 23 April 2018 20:00